یکی از مقامات کویت اعلام کرد تولید نفت از میادین نفتی خفجی و وفرا در منطقه بی طرف بین کویت و عربستان تا پایان سال جاری میلادی به ۵۵۰ هزار بشکه در روز می رسد.
همه درباره این موضوع توافق دارند که ویروس کرونا که اکنون بیماری کووید ۱۹ نام گرفته و باعث تعطیلی بخشهای بزرگی از صنعت چین و توقف سفر در این کشور شده است، به تقاضای جهانی برای نفت به شدت آسیب خواهد زد.
آژانس بینالمللی انرژی پیشبینی تقاضای نفت برای ۲۰۲۰ را کاهش داد و اعلام کرد تقاضای جهانی نفت با شیوع ویروس کرونا به شدت آسیب دیده است و رشد آن به پایینترین سطح از ۲۰۱۱ رسیده است.
خط لوله ۱۱۰۰ کیلومتری گوره-جاسک با ایجاد یک پایانه صادراتی جدید نفتی در سواحل مکران، علاوه بر توسعه این منطقه، امکان صادرات خدمات فنی و مهندسی کشور را نیز فراهم میکند.
تولیدکنندگان بزرگ خاورمیانه درپی افت تقاضای آسیا پس از شیوع ویروس کرونا، بخشی از صادرات نفت خود را به غرب به خصوص پالایشگاههای اروپایی تغییر دادهاند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی اظهار داشت: به دنبال یک قانون قوی برای اجرای سیاست مولدسازی اموال و دارایی دولت هستیم و از این رو یک لایحه با رعایت جوانب مختلف در وزارت امور اقتصادی و دارایی در حال تدوین هستیم و به دولت ارسال خواهد شد.
عدم توانایی روسیه و عربستان برای رسیدن به یک توافق سریع در مورد کاهش بیشتر تولید، این نگرانی را ایجاد می کند که آیا این دو کشور هنوز هم می توانند با هم برای تنظیم سیاست نفت کار کنند.